Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Когато - преди четвърт век
бях втори път в Патая,
аз бързо станах друг човек,
попаднал бях сред Рая!
Харесваше ми всичко там:
природата, храната!
Там никога не гледах сам
зората... и дъгата!
В Тайланд, останах на море
с изтекла, стара виза.
Харесвах - южното небе,
и с нова карта Виза
на островче с природен Рай
наех красива къща,
с едно семейство от Дубай,
със зла, проклета тъща!
Там, всяка вечер сядах в бар
на плажа, под небето!
Един руснак ми бе другар,
и с него край морето
преглъщах всяка втора нощ
една бутилка водка!
Пилеех - всеки пукнат грош
за мацки и сельодка!
Веднъж, на бара с мен дойде
и тъщата проклета!
С модерно... синьо фередже
и с цепка в деколтето!
Поръча в миг бутилка джин
и дръпна двеста грама!
И ни в ръкав, и ни във клин
коляното ми хвана!
Погледна ме, със поглед мил
над маската лазурна!
С очи, на страдащ крокодил
в сърцето ми се втурна!
Не чаках дълго втори шанс
да бъда с нещо чуждо.
И с две-три водки във аванс
разбрах, че имам нужда
да гледам - право във лице
дубайската девойка!
В очи - без модно фередже,
да станем с нея двойка!
Посегнах - да й смъкна сам
желязната завеса!
Но тя, ме фрасна със ръка!
Разби ми интереса!
Не исках да създам проблем.
Не чаках изненада.
Тя беше - стегната в корем,
и бе със маска Прада!
Реших, че трябва - и с перде
да бъда алфа мъжки!
Край - тъмно-синьото море,
тя нямаше задръжки!
Под своя - лъскав балдахин
ръмжеше като куче!
Със сламката от своя джин
показваше, как смуче!
Без лед, без тоник и лимон,
тя дъното достигна -
Погледна - в моя панталон
и всичко там надигна!
Не можех да съм по-назад -
изпих шишето водка!
Харесвах пясъчен разврат
и тръгнах на разходка
с безлицевият мой другар -
С арабската ханъма -
покрай крайбрежната дъга,
към палмите на хълма.
Там, гушнах моя див копнеж
сред плажната пустиня!
Но чувствах някакъв бодеж
под маската й синя.
Не се стърпях, и в този мрак
аз махнах фереджето.
Посрещна ме - голям мустак
на мацката в лицето!
Пребърках й - чатала в миг!
Там всичко беше точно!
Не бях попаднал на войник,
а може би - нарочно
девойката - си пускаше -
засукани мустаци!
Със тях наверно схрускваше
дубайските мераци!
Извадих моя - Samsung Star,
направих нейна снимка!
Тя днес, е мой красив другар!
Нас спалнята ми спинка!
Юри
Йовев
Май
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени