Водата върху камъка се стича,
обгръща го в различни цветове,
ту синьо, тюркюазено зелено,
ту тъмно... близо до лила.
Събрах я нежно в чаша от кристали,
подадох я във твоите ръце
и в миг се тя превърна в златна,
вибрира там частица от твоето сърце.
Вълнички с трепет заиграха
въздушен танц в божествен съпровод,
допирам чашата до свойте устни,
за да изпия твоя автограф.
© Румяна Друмева Всички права запазени