Невъзможните мечти са моя слабост.
Невъзможните любови ме привличат.
Нежна е душата ми, черупката - корава
и живота не преставам да обичам.
Боря се със нокти и със зъби.
Не спестявам истините голи.
Пътят ми е грапав и наръбен,
но не се научих да се моля.
Често споря с другата във мене.
Често се обичам и се мразя.
разтопявам устни заскрежени,
а пък своите не мога да опазя.
Винаги съм си такава - искрена
и наивна чак до невъзможност.
Прозаична и прозрачна като истина,
с цветен смях и стихове тревожни.
© Нели Вангелова Всички права запазени
в нас се преплитат..."
Обичам да те чета!!!