23.03.2010 г., 6:11 ч.

Автопортретно сенрю 

  Поезия » Източни форми
512 0 2

По сухата кожа

сини йероглифи

варикозно хайку

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??