Тлее любовта на живота -
живял ли си или НЕ!?...
Това се питаш накрая!
Но всичко било е в твои ръце.
Красива си,
ралична си,
погледи спират в тебе сега.
Щастлива си все още,
защото си млада.
Но дали красотата ти не е измама,
тъй като лъжеш, че живеш сега!
© Боряна Ганчева Всички права запазени