аз. аз нямам нужда от обичане
самичка ми е най-добре
не даваш да те опозная?
недей, нямам и желание
отминаха онзи дни
когато цяла бях безстрашие…
очакване да дойдеш до мен с ръце напред и да поискаш да си поговорим
недей ми позволява да те опозная
аз мисля, че изгубих много… но и ти
издигни около себе си стена. за мен и само мен
и недей ме пуска да премина до твоето сърце
(да не би да те е страх, че ще ме заобичаш, ако ми дадеш от топлината си?)
недей, не искам. вече
но тогава исках
а може би желая малко и сега ала го крия
и има ли изобщо някакво значение, когато в момента съм толкова сама
около мен светът вали от хора и от думи
но в сърцето винаги е тишина
23/12/2012
© Ирена Чалъкова Всички права запазени