Аз не наранявам,
но и не прощавам.
Аз не обиждам,
но ме обиждат.
Аз не мразя,
но ме мразят.
Аз обичам,
а малко съм обичана.
Аз горя в огън,
а някой ме гаси.
Аз не се сбогувам,
други си отиват.
Аз не се срамувам,
на клюки не робувам.
Аз не страдам,
другите да му мислят.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени