Аз и ти търсим хубави моменти...
Аз и ти мeчтаем за любов...
Аз и ти - две празни монети,
живеещи всяка със своя ров...
Аз и ти - две празни пространства...
Аз и ти - разделени, нещастни...
Аз и ти - едно запознанство...
Аз и ти - две самотни дущи...
© Надя Стоянова Всички права запазени