6.01.2010 г., 17:21 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
792 0 3

Нощта превръща се във ден
в мига, във който си до мен,
дърветата разцъфват пак,
окрилени от прогонения мрак.

А аз и ти - ний сме само две деца,
бродещи навред през земната мъгла,
вечно хванати ръка в ръка,
бранейки през бури любовта.

Очите - винаги във бъдещето вперени,
устните - едни за други веч намерени,
сърцата - за нежността едничка те милеят,
а душите... ах, душите! - до сетен дъх в едно ще тлеят!

© Анет Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??