Аз имам много имена
и всичките страшно различни,
в един ден съм просто тъга,
в друг до лудост обичам.
И съм строга, мълчалива скала,
и мила, нежна - омайна,
ту неясна и хладна мъгла,
ту сладка, изкушаваща тайна.
За името ми питаш сега?
То е ясно, то е писък и зов
и всъщност най ми приляга,
защото е само Любов!
© Гъсеница Всички права запазени