Аз искам да съм цвят - дъга,
да танцувам по треви зелени,
сетне да съм стон - тъга,
да се стичам по кръвта студена.
Аз искам да съм вир - река,
да дълбая в твойте шепи,
да се случваш във съня така
и сърцата ни безкрай да светят.
Аз искам да съм лъч - следа,
да се галя във лицето бледо,
после да съм зов - беда,
да се моля тайно да те гледам.
Аз искам да съм цвят - дъга,
да рисувам обич до полуда,
да се раждам тук, сега,
за да бъда вечно влюбен.