С изтънчения вкус на златен бърбън
и огнената нотка на тютюн,
изискан и непредвидимо дързък,
опасен като сребърен куршум…
вървиш след мен с походката на хищник
и силата на млад планински лъв –
един ловец и много бърз противник,
затегнал примката, жадуващ кръв,
косите ми… разкъсаните рокли…
целувката, изгаряща до смърт,
въздишката на дългите ми нокти
блуждаещи по твърдата ти плът.
И с погледа на безпощадна бездна
настигаш ме в един отчаян риск…
но в тази нощ ще съм жестоко нежна –
лисицата опитомила… принц.
Жени Иванова,
по картината на Мариела Арсова "Аз - лисицата, ти-ловецът".
Ето линк към творческата ѝ страница: https://www.facebook.com/Martistin
© Jasmin Всички права запазени