Аз мога да обичам така -
без да знаеш даже, че обичам.
Пак обичам без да позволя
да ме променяш, без да се вричам.
Да, обичам - тъй, както си знам,
без да искам нeщо в замяна.
Искам да не си в нищото сам,
а с душата си – своя и бяла.
Аз мога да обичам така -
без да знаеш и без да докосвам.
Любовта е със много лица -
тя написа така тази песен.
© МариЯ Всички права запазени