16.02.2013 г., 10:07 ч.

Аз никога не ще съм сам 

  Поезия » Гражданска
403 0 1

Аз никога не ще остана сам,

на скуката във празното пространство.

О, микрокосмосът ми е така голям!

А туй ми е душевното стопанство.


Аз никога не съм се чувствал сам,

дори на най-безлюдната планета...

О, всичките светци на моя храм,

са по-немирни даже от момчета!


Галактиките ми са без предел!

С гъмжащи орбити неизброими...

А мислите, които съм повел,

са световете ми неизброими!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??