Дори да си далеч от мен,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори и да не си във моя ден,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори понякога да ме разплакваш,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори сълзите ми да не очакваш,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори душата ми от мъка да крещи,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори сърцето в мъка да гори,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори мечтите да разбиваш,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори студен кат` лед да ме убиваш,
знай едно – аз пак ще те обичам!
Дори когато адът чак замръзне,
когато ангелите станат лоши,
дори когато спра съвсем да дишам...
знай едно – аз пак ще те обичам!
© Яна Всички права запазени