Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
"Та кой във гроба си не е отнесъл
ритник за спомен от добър приятел!"
Може би не трябва да се стараеш да им угодиш във всичко! Уважавай себе си, за да те уважават!
Само думичката "гнойните им рани" може би да се замени с нещо друго, например с "тежките им рани" - за да не изглеждат толкова зловещо.