Аз просто съм такава
Понякога съм кротка и разбрана,
друг път дива и необуздана!
Понякога съм тъжна, неразбрана,
друг път весела, засмяна!
Понякога съм нежна и красива,
друг път груба и ревнива!
Ураган от чувства,
буря от емоции,
дъжд от сълзи.
Такава съм! Обичам да съм жива!
Понякога даже сама себе си не разбирам!
© Веселина Узунова Всички права запазени