Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Настоящето е непрестанно
Приотварят се вратцата на годината
скача денят
ахат
Падналата птица
между улиците на Монталамбер и Бак
е едно момиче
задържано
над пропаст от погледи
Ако водата е огън
пламък
В центъра на кръглия час
изпъната
тъмнокафява кобилка
Сноп от искри
едно реално момиче
между къщите и призрачните хора
Присъствие струя от очевидности
видях през нереалните си действия
хванах я за ръката
заедно прекосихме
четирите пространства трите времена
блуждаещи поселища от отражения
и се завърнахме към деня на началото