Аз ранявам
хората...
Причинявам
болка...
После изчезвам
в Нищото...
Аз съм
като богомолка –
отхапвам главата
на любимият...
Аз съм тъмна,
дълбока
и потайна...
Аз съм
всичко,
което ти
не искаш
да познаваш...
Аз съм...
Не питай
коя съм...
Не питай,
ако ме видиш...
А бягай...
© Ивелина каменова Всички права запазени