В душата ти мога да влезна,
аз съм тихият вятър.
Полъх съм, докосване нежно
и сладкият мирис на лято.
В мислите ти мога да влезна,
аз съм скритата съвест.
Появявам се, преди да изчезна,
наглост съм, безочие, болест.
В думите ти мога да влезна,
аз съм твойто желание.
привличаща сладост и бездна,
изкушаващо съм падение.
И в движенията ти ще влезна,
аз съм твоята сянка.
Идея съм млада и свежа
и смелост, и дързост без мярка.
Натрапчива, горда, единствена,
аз съм твоята същност.
Аз съм твоята истина,
твоята болка и твоята радост.
© Някоя Всички права запазени