20.06.2012 г., 22:25 ч.

Аз съм... 

  Поезия
470 0 1

Аз съм вятърът, застинал в клоните,
замлъкналата птича песен.
Скърцащият пясък под файтоните,
листите, опадали на есен.

Аз съм слънчеви лъчи и урагани,
топъл полъх съм и леден дъжд.
От поемите, които неразбрани
се четат, но нивга по веднъж.

Аз съм вечна незабравена мечта
и видение, което те преследва.
Аз съм сън безкраен, идвам със нощта
и си тръгвам, ала никога последна.

Аз съм истинска... с хиляди лица,
други маски никога не нося.
И разбила съм не мъничко сърца,
и любов от никого не прося.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??