16.02.2015 г., 22:18 ч.  

Аз съм алчно, нагло депутатче 

  Поезия » Гражданска
360 0 0

Аз съм алчно, нагло депутатче,

заплатата си още увеличавам.

А пенсионер няма пари и за хапче,

защото на него много не давам.

 

Докато гине той от глад -

в излишества живея аз!

Човек за човека уж е брат,

но тъй добре ми е на власт!

 

 

www.novini.bg/news/266204-депутатската-заплата-скача-президентската-става-5772-лв-.html

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??