4.05.2012 г., 15:54 ч.

Аз съм любовта 

  Поезия
881 0 0

Аз съм любовта.

Аз съм вечността.

Аз съм като морската вода,

свежа като утринна роса.

С детска усмивка ще те прелъстя.

Аз съм тази, която те обикна,

и бързо-бързо ти привикна.

Аз съм тази - безгрижната,

истинска, земната...

С потъмняло лице и голямо любящо сърце.

Аз съм тази, на 100 процента свободна,

която ти дарява любовта си огромна.

Аз съм тази, която душата ù диша.

Тази, която по пясъка боса си тича,

и нейде някой вечно въздиша.

И винаги ще бъда...

И винаги ще съм...

Тази... която е

Тя – любовта.

 

04.05.12г.

© Десислава Балакчийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??