Аз съм мутърче нахално.
Бате Бойко най-обичам.
За мангизи върша всичко кално
и подир тях аз тичам.
Аз съм мутърче сутеньор.
Най-обичам компаньонките да грабя.
По наглост съм аз рекордьор,
в море от кинти се давя.
Аз съм мутърче наркотрафикант.
Наркодилър пред мен се е отчел.
В симфонията на мафията съм музикант.
Кумирът ми "Винету" е чел.
© Георги Всички права запазени