Тати има две ръце...
Мама казва,"Леви са!"
С двата крака бил в батака,
всяка работа протака.
Тича Мама за храна,
И умора няма тя :
памперсите сменя често,
дава чайчето горещо...
Тати моят е мечок,
той нарича ме "пълшоче",
че била съм мъничко човече.
Дърпам му ушите аз
щипя му носа в захлас,
мачкам му краката-
всичко,двама в къщи,
обръщаме надолу с главата.
Мама все се кара.
Тати го отнася
и добре понася.
Но е женско царство,
няма място за бунтарство!
© И.К. Всички права запазени
Ами покледнато реално, аз винаги имам за какво да пиша, друг е въпросът, дали ми е на дневен ред и имам ли времето да го направя. А за щуротиите...Е, тя и мама не е по-долу от детенцето, та... Става катаклизъм.
На всички разгледали, прочели и така нататък - Благодаря!
Оценявам дори и мълчанието, защото разбирам, че човек не винаги е на вълната на другите и му се чете, тема, показана, чрез някоя твобра. Светли празници и се усмихвайте! Доброто винаги дреме и чака да бъде събудено.