Не се плаши от бъдещи признания
от сорта на "обичам те безумно".
Такива думи казвала съм, вярно е,
но никога не са били разумни.
По-страшно е, ако мълчание
последва като камък думите.
Тогава сигурно е във изгнание
разчувствалото се безумие.
© Павлина Гатева Всички права запазени