Различен съм аз от всички вас,
Различен съм аз и вий го знайте,
Различен съм аз и това ви вбесява,
Различен съм аз и такъв си оставам.
Различен съм аз, различен съм аз,
Но и аз съм човек като вас,
Човек с чувства и мисли,
Човек с приятели, близки,
Човек които обича и мрази.
Да, това сам аз,
макар и различен от вас.
© Михаил Всички права запазени