Разрошена коса и палава усмивка.
Тяло пълно със страст.
На него не му трябва почивка.
Искаш ли още?
Искам и аз.
Очите са влажни от моята сила,
удоволствието
цялата те е попило.
Тялото мечтае за още,
изживява собствен екстаз.
Чувстваш се неземно щастлива,
Защото щастието това съм аз!
© Никола Станиславов Всички права запазени