Аз съм вода и преливам
тази нощ от възбуда.
Твоя бряг ще достигна
с морски дъх и със лудост.
Аз съм вода и те чакам,
твоята жажда да спра.
Нямам никакви тайни,
бистра съм, чиста вода.
Аз съм вода и изтичам.
Твоя съм, твоя съм, твоя.
В мене може да влизаш,
само че няма... спасителен пояс.
© Катя Всички права запазени