Посветено на П.И.
Аз ти дадох частица от себе си,
за да бъда близо до теб...
Аз ти дадох искрица от огъня в мен,
за да видиш душата ми...
Аз ти дадох...
За мене си оставих спомените,
с които като живи въглени се топля...
За мене си оставих тишината,
която ще прегърна и отново ще поплача...
© Виолет Гаджева Всички права запазени