АЗ ВЯРВАМ
Аз вярвам че Бог съществува
Душата ми с твойта събра
Телата ни да се обичат
Избра ни такава съдба
Аз вярвам че Бог ни обича
И бди над душите ни безотказно
Желае до края да се обичаме
И винаги да го показваме
Аз вярвам че ти ме обичаш
и искам да бъда до теб
с нежност и ласки да ме привличаш
очаквайки всичко от мен
Аз също ти казвам: ОБИЧАМ ТЕ!
и вече не мога без теб
повярвай ми всичко е истина
кълна ти се ще съм до теб
© Васил Гурбачов Всички права запазени