10.02.2012 г., 17:22 ч.

B душата ми цвете цъфти... 

  Поезия » Любовна
841 0 0

Навън вали, а в душата ми цвете цъфти...

Дори от очите ми да бликнат сълзи,

ти си този, който ще ги потуши.

Не стой на прага - студено е.

Седни до мен на дивана - топло е.

Нека двама да се радваме на картината над камината,

онази с веселите слънчогледи в далечните поля...

Нека отдолу огънят да гори, да гори,

но да не ни изгаря...

Слънцето блести в нашите очи...

луната сега сбъдва нашите мечти...

Молим се в нощта никой от нас

да не бъде сам дори за час.

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??