Не ме увличай
в твойта въртележка.
Не ме издигай
много нависоко.
Ще се превърна
в птица -
надалеч ще литна.
Ще дойдеш ли и ти -
да полетим
над планини
високи?
Реките
път ще ни чертаят.
Ще се оглеждаме
във океана.
Понякога
ще спираме -
да си починем...
Не ме е страх
със тебе да летя.
Но се страхувам
от последното ни
кацане!
Вили Димитрова
© Вили Димитрова Всички права запазени