Една мечта се спира
пред желанието
да имаш
сладостта,
да докоснеш забраненото,
а ти все още си мислиш,
че има начин да избягаш от неизбежното.
Е, няма,
нито като се криеш,
нито като бягаш,
нито като уморено
въздишаш...
просто в него оставаш,
докато го превъзмогнеш...
© Мария Всички права запазени