Вятърът в косите ми
и любовта в сърцето ми.
Блясъкът в очите ми
и радостта в душата ми.
Усмивката ти - топла, всеотдайна,
целувката - тъй нежна и безкрайна.
Смехът ти - като на дете,
колко силно аз обичам те!
© Десислава Никова Всички права запазени