Баба Марта наближава,
мартенички тя раздава.
На ръка ги завържи
и мечтите си сбъдни.
Да бъдем ние всички
волни като птички.
Да сме здрави и засмени
от слънцето огрени.
Да имаме късмет
и живот хубав, лек !
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Всички права запазени