29.08.2017 г., 15:29 ч.

Баба Яга 

  Поезия » Хумористична
661 0 0

 

 

Баба яга сложила е в чувала,

представи си, жива хала

и пере през черни небосвод,

ръси чар като гръм,

красива като трън!

 

А от хълма някой  се подава,

от там се дядо Торбалан задава,

иска той с нея да се задява,

ама пък тя му се не дава,

на любовни ласки не поддава!

 

И светна в простора изведнъж,

неканен некав лъч надлъж

Торбалан си го отнесе,

хала него го разтресе,

надалеч разлюбен се понесе!

© Теодора Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??