За дупето ли? Какво да кажа?!
Смея ли да се изкажа?!
Това въпрос е деликатен,
а пък искам да съм акуратен!
ДупЕто на жената е магия!
Създава то стихия
от чувства и хормони!...
Всеки мъж го гони!
Иска
да го стиска,
да го гали,
да го шляпка със шамари...
Просто да го гледа от далече,
докато жената каже: "Стига вече!"
Но мъжът не слуша пак, уви
дупенце е туй,нали!?
Та има дупета различни,
в зависимост от ширината,
обемът и големината...
Но в дупето се знае, е на жената красотата!
Само че е неприлично
да се говори тъй открито,
затова е романтично
то да бъде някак скрито!
😋
© Добромир Иванов Всички права запазени