22.05.2007 г., 21:49 ч.

Балада за любовта 

  Поезия
872 0 0
Една любов и толкова сълзи,
една любов и толкова много разбити мечти!
Едно сърце, което спря да тупти
в мига, в който от живота ми си тръгна ти!

Една душа, която страда,
една душа, раздвоена между Рая и Ада...
Една душа, която гасне,
една любов, която в смърт ще прерасне...!

Едно сърце, което чака:
"Обичам те!" да кажеш ти;
едно сърце потъва в мрака
за това, че далеч от него си ти...

Викам те и страдам
от това, че мой не си...
Викам те и душата си продавам
за това, че никога няма да се върнеш ти...

© Алехандра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??