Балерина
На балет се учи
малкото момиче.
Крачета и ръчички
с грация да движи.
На пръстчета стъпва,
главичка извива.
Личицето сияе
с усмивка щастлива.
Мелодия се носи
нежна и игрива...
Танцува момиче –
малка балерина…
© Лилия Нейкова Всички права запазени