Балотажът ще покаже
пак поредните лъжи.
Дясно ляво ли ще смаже,
ляво ли ще натежи?
Ляво, дясно, но е ясно,
бъдещето ни боли,
всичко уж тече прекрасно,
но наужким е, нали?
Толкова боли наяве,
станали сме за кашмер.
Уж властта народът дава,
а си няма хал хабер.
Хранят го с лъжи до дупка,
до провал с прочут прогрес
и лъжите сладко хрупка,
храни алчен интерес.
Храни интерес брутален
не един, а цял чувал.
И на избори се пали,
но едвам, полузаспал.
© Милена Френкева Всички права запазени
положение последно -
Ляво, дясно, няма друже,
всичко е с оценка... средно...
И сети се що е туй
дето па си го избрахме -
Нема как да кажа, чуй,
но пак на Средния кацнахме...
Поздравявам те.