12.04.2009 г., 0:21 ч.

Балът на РОЗАТА 

  Поезия » За деца
1267 0 7

 Цветница е.

Честит празник!!!

Дълъг живот, много здраве и всякакви успехи на всички с имена на цветя!

 

 

Днес розата покани

на бал всичките цветя,

бързичко се премени -

най-красива да е тя.

 

На бал дойдоха първи

стройните карамфили,

а после старите бодили

си доведоха коприви.

 

Танцуват белите кремове

с маргаритките красиви,

канят червените макове

на танц теменужките диви.

 

Срамежливата мимоза

също вече е дошла -

в ефирна балетна поза

се върти съвсем сама.

© Диди Ф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??