БАНАЛНА ЛЮБОВНА ЛИРИКА
Щом си ти далеч от мен,
няма смисъл моят ден;
в миг угасва светлината
и смрачава се в душата.
Щом остана сам в нощта,
чувствам остра празнота;
тиха скръб блести в очите
и са тъмни нощи дните.
Ала щом до мен си ти,
мир в сърцето ми шепти,
грее в мрака лъч сияйно,
знай, обичам те безкрайно!
© Раммадан Л.К. Всички права запазени