Бойко направи богати
шепа бандити простовати.
Натрупаха пари в тая криза,
вместо да са във пандиза.
Едва ли са и два процента,
а един е със шест апартамента.
А обикновеното население обеднява,
даже част от него дом не обитава.
За него остава само мъката голяма.
Често то и парно няма.
Понякога даже гладува,
а Бойко на мутра кумува,
с друга мутра мач играе,
а мъката човешка не знае.
На освирквания се обижда,
а проблемите на хората не вижда.
© Георги Всички права запазени