Играя ролята на шут
в житейския театър.
Разсмивам всеки срещнат
пък било и луд,
а всъщност ми се плаче.
Душата ми не иска в този свят...
Не иска филми и спектакли.
И чуди се дали да чака чудо тук
или да бърза за оттатък.
© Blue Всички права запазени
на твореца -
В мен ли е проблема?
Поздравявам те.