Отде дойде, моме, с туй дупе бело,
с туй дупе бело, дебело, у наше село?
Тука сме, моме, момци работни,
работим, моме, като животни,
като животни , моме, козли, кочОве,
ореме, моме, задни дворОве,
задни дворОве, моме, дълбоко, смело.
Отде дойде, моме с туй дупе бело
с туй дупе бело, дебело, у наше село?
Тука сме, моме, момци работни,
работим, моме, като животни,
като животни, моме, козли, кочОве,
ореме, моме, задни дворОве,
задни дворОве, моме, дълбоко, смело.
Отде дойде, моме с туй дупе бело
с туй дупе бело, дебело, у наше село?
01.08.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени