Днес градът е красив,
като приказка бяла,
с тези снежни усмивки
разпръснати с благост,
сякаш с капчици вяра
ни дарява Земята
и с вълшебна омая
пречиства душата.
А в небесните длани,
пълна с обична нежност,
тръпнат звездни мечтания
за любов и копнежност.
И се сипят желания
с цветовете на Рая
и ефирно извайват
сърцето на някого ...
Щастлива и благословена 2024 година,с изобилие от любов, доброта и сполука!
© Дочка Г Всички права запазени