Тъй тежко е да видиш ближни
преминали на вражеска страна.
Синът предаден беше трижди
от най-любимите си имена.
Които защити, не се свениха -
замерваха го с камъни отвред.
"Осанна" бързо с кръста замениха,
защото Словото Го правеше Поет!
© Младен Мисана Всички права запазени