9.03.2008 г., 20:58 ч.

Без... 

  Поезия
538 0 7
Незрими са
 безЛичните пространства
за слабата, безпомощна душа.
Жестоки са,
 безПрецедентни,
вариантите,
които изкушават всяка... суета.
БезМислените мигове -
 къде ли са?!
Отчайващо,
 безЖизнено валят.
Прибързано
 безЧинните терзания
осуетяват всеки следващ... път.
БезРопотно се нижат дни,
 под монотонни удари
на времето,
което безПристрастно
 отминава,
но оставя някъде по път
 болезнени следи
за някакво си... пребиваване -
 на този свят...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??