22.02.2009 г., 9:56 ч.

Без чувства 

  Поезия
650 0 2
Без чувства

Слънце мое,
аз те обичам повече от всичките звезди.
И да те няма, споменът за твойта красота,
се вричам, с мене е и през нощта.
Ще чакам само утринта
и няма да се влюбвам във звезда.

Звезда моя,
аз те обичам повече от хиляди слънца.
И да те няма, споменът за твойта красота,
се вричам с мене е и през деня.
Ще чакам само тебе вечерта
и няма да се влюбвам във слънца.

Сърце мое,
аз те обичам повече от слънце и звезди.
И как приятно, никога не ме боли,
и вричам се, че хиляди лъжи
аз ще излея в техните уши.
И ще се смея на пролятите сълзи.

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И да те няма = и ако те няма или и когато те няма...
    Поправете ме ако греша..
  • И да те няма, споменът за твойта красота,
    се вричам с мене е и през деня.
    ???
    Май си се оплел...
Предложения
: ??:??